Aanmelden

Uw jaarling(en) (geboren in 2020) aanmelden!

Alle Nederlands gefokte paarden (geboortejaar 2020) zijn/worden automatisch ingeschreven in het TCT-programma. Als eigenaar van een Nederlands geregistreerd paard hoeft u dus niets te doen.

Hetzelfde geldt voor alle buitenlands geregistreerde paarden (geboortejaar 2020) die definitief zijn ingevoerd in het Nederlandse stamboek! Ook in dit geval hoeft u als eigenaar niets te doen.

Heeft u onlangs een buitenlands jaarling gekocht en is dit jaarling nog niet definitief ingevoerd (vindbaar in het Nederlandse stamboek) of u wilt dit jaarling in het stamboek van het geboorteland ingeschreven laten dan dient u dit jaarling zelf in te schrijven.

* Het kan voorkomen dat de inschrijving van uw jaarling, om wat voor reden dan ook, vertraging oploopt. Ook in dat geval doet u er verstandig aan om het jaarling alsnog zelf in te schrijven voor het TCT-programma.

* Inschrijven van deze paarden kan via  onderstaand inschrijfformulier of via het NDR (drafsport@ndr.nl)!

In de loop van de maand januari zullen op deze website alle ingeschreven paarden gepubliceerd word!

* Late entry is niet mogelijk! Meedoen aan de TCT-koersen kan dus alleen als je vanaf het begin af aan ingeschreven staat.

* Tussentijds ‘uitstappen’ is te allen tijde mogelijk.

* Alle NEDERLANDS geregistreerde paarden (geboortejaar 2020) worden automatisch ingeschreven in het TCT-programma. Mocht u als eigenaar NIET willen meedoen dan dient u dit (op tijd) schriftelijk aan te geven!

* Alle BUITENLANDS geregistreerde paarden (geboortejaar 2020) die DEFINITIEF ZIJN INGEVOERD in Nederland (dit zijn hoofdzakelijk buitenlands geregistreerde paarden in Nederlands bezit) worden ook automatisch ingeschreven in het TCT-programma. Ook hier dient u als eigenaar uw paard schriftelijk af te melden als u niet mee wilt doen aan het TCT -programma.

* Alle buitenlandse paarden (die niet definitief zijn ingevoerd in Nederland) dienen zich uiterlijk voor 31 december in te schrijven.