Aanmelden

Uw jaarling(en) aanmelden!

Alle Nederlands gefokte jaarlingen zijn/worden automatisch ingeschreven in het TCT-programma. Als eigenaar van een Nederlands geregistreerd jaarling hoeft u dus niets te doen.

Hetzelfde geldt voor alle buitenlands geregistreerde jaarlingen die definitief zijn ingevoerd in het Nederlandse stamboek! Ook in dit geval hoeft u als eigenaar niets te doen.

Heeft u onlangs een buitenlands jaarling gekocht en is dit jaarling nog niet definitief ingevoerd (vindbaar in het Nederlandse stamboek) of u wilt dit jaarling in het stamboek van het geboorteland ingeschreven laten dan dient u dit jaarling zelf in te schrijven.

* Het kan voorkomen dat de inschrijving van uw jaarling, om wat voor reden dan ook, vertraging oploopt. Ook in dat geval doet u er verstandig aan om het jaarling alsnog zelf in te schrijven voor het TCT-programma.

* Inschrijven van deze paarden kan via onderstaand inschrijfformulier of via het NDR (drafsport@ndr.nl)!

Inleggelden

datum betaling inleggeldenbedrag
inleggelden tweejarigen
tweejarigen voor 1 februari€. 300,00
tweejarigen voor 1 maart€. 200,00
tweejarigen voor 1 april€. 150,00
tweejarigen voor 1 mei€. 150,00
inleggelden driejarigen
tweejarigen voor 1 december€. 300,00
driejarigen voor 1 februari€. 250,00
driejarigen voor 1 april€. 250,00
inlggelden vierjarigen
driejarigen voor 1 december€. 300,00
vierjarigen voor 1 februari€. 250,00
vierjarigen voor 1 april€. 250,00
Totaal inleggeld*€. 2.400,00

Het inschrijven van jaarlingen kan t/m 31 december. In de loop van de maand januari zullen op deze website alle ingeschreven paarden gepubliceerd word! U dient uw jaarling uiterlijk op 31 december van het jaar in te schrijven!

* Late entry is niet mogelijk! Meedoen aan de TCT-koersen kan dus alleen als je vanaf het begin af aan ingeschreven staat.

* Tussentijds ‘uitstappen’ is te allen tijde mogelijk.

* Alle NEDERLANDS geregistreerde jaarlingen worden automatisch ingeschreven in het TCT-programma. Mocht u als eigenaar NIET willen meedoen dan dient u dit (op tijd) schriftelijk aan te geven!

* Alle BUITENLANDS geregistreerde jaarlingen die DEFINITIEF ZIJN INGEVOERD in Nederland (dit zijn hoofdzakelijk buitenlands geregistreerde paarden in Nederlands bezit) worden ook automatisch ingeschreven in het TCT-programma. Ook hier dient u als eigenaar uw paard schriftelijk af te melden als u niet mee wilt doen aan het TCT -programma.

* Alle buitenlandse jaarlingen (die niet definitief zijn ingevoerd in Nederland) dienen zich uiterlijk voor 31 december in te schrijven.